Consultants

Als consultant weet jij veel van Cyber Security of Privacy, en wíj weten waar je het best tot je recht komt. In een opdracht waarin je die kennis kwijt kan. Want goede informatiebeveiliging is maatwerk, en dat staat of valt met de juiste match. Voordat we jou als specialist inzetten, gaan we samen uitgebreid om tafel. Welke klussen zijn je op het lijf geschreven, hoe werk je het liefst en welk type opdrachtgever past daarbij? Zet jij graag je tanden in een serieuze scale-up, of ben je meer een type corporate, of eerder ‘Big Four’? Wat je ook kiest, van ons krijg je alle begeleiding en opleiding die je nodig hebt.

Hieronder leggen we uit hoe het sollicitatie proces eruit ziet.

Solliciteren bij Cqure Consulting?

Het proces

Sollicitatie

Leuk dat je hebt besloten om te solliciteren! Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 werkdagen neemt een van onze Account Managers contact met je op om je eventueel uit te nodigen voor een gesprek.

Kennismaking

Tijdens een of meerdere gesprekken maken we uitgebreid kennis met elkaar. We geven je een compleet beeld van ons bedrijf, onze opdrachtgevers en hoe wij werken. Daarnaast gaan we in op je CV en de expertise en vaardigheden voor de functies die voor jou geschikt zijn. Natuurlijk gaan we het ook hebben over jouw ambities en geven we je alle ruimte om vragen aan ons te stellen.

Aanbod

Is er een match?! Dan doen we je een passend aanbod en leggen we alle arbeidsvoorwaarden vast. Op die manier weet jij waar je aan toe bent voordat we samen naar een opdracht op zoek gaan.

Intake en start bij opdrachtgever

Als er een passende opdracht is gevonden, ga je op intake bij een van onze opdrachtgevers. Je maakt kennis met het team en werkplek voor de duur van de opdracht en bespreekt nogmaals de functie en jouw werkzaamheden. Bij een positief oordeel van alle partijen kun je daarna aan de slag.