Cqure Consulting: jouw nachtrust, onze zorg

Met ons team gaan we elke dag vanaf de Amsterdamse De Boelelaan aan de slag om onze interim-professionals, onze kroonjuwelen, een stap verder te helpen in hun carrière. Wij zoeken de juiste match, zodat onze experts hun kennis optimaal kunnen inzetten en onze opdrachtgevers zich écht geholpen voelen. We werken altijd vanuit ambitie én vertrouwen. Geen CV’s schuiven. Geen snelle generieke oplossingen. Geen pleisters plakken. Wel duurzame relaties opbouwen. Ga je als opdrachtgever met ons in zee? Dan gaan we voor je door het vuur.

Hieronder leggen wij uit hoe wij onze opdrachtgevers helpen.

Een topkandidaat nodig?

Het proces

Intake

Wij willen graag het verhaal horen achter de opdracht. Hiermee stellen we de specifieke vereisten en competenties vast voor de functiebeschrijving. We leren het bedrijf en eventueel speciale eisen kennen, zodat de kandidaat (onze consultant) past bij de bedrijfscultuur.

Overeenkomst van opdracht

We stellen gezamenlijk de condities vast waarop wij mogen aanbieden. Denk aan exclusiviteit, tarief, aantal uren per week, duur en op welke basis de inzet is (deta-vast of interim).

Ontvangen kandidaten

We zoeken de juiste professional en sturen de CV’s van kandidaten die aan de gestelde vereisten voldoen. Daarbij zijn de CV’s en referenties altijd op inhoud al door ons gecheckt.

Intakegesprekken

Positief bevonden kandidaten kunnen worden uitgenodigd voor een intakegesprek. Daarbij is er alle ruimte om de vaardigheden, ervaring en motivatie van de kandidaten te beoordelen. Wij hebben de kandidaten uiteraard goed voorbereid voor een zo effectief mogelijk gesprek.

Onboarding en follow up

Na de keuze van de kandidaat, begeleiden wij samen met de organisatie het inwerkproces zodat hij of zij snel kan starten. We houden regelmatig contact om de voortgang te evalueren.